Kaip sutaupyti laiko ir pinigų perkant iš Lenkijos?

  • WePack.lt
  • 2022-03-21

  Dabar visi taupome ne tik pinigus, bet ir laiką, todėl labai svarbu žinoti galimybes pasilikti sau šiek tiek vieno ir kito. Apsipirkimas Lenkijoje sutaupo pinigų, o kaip dėl laiko? Iš tiesų kai važiuojama laikas tiesiog ištirpsta, o išvargę apsipirkinėtojai pamiršta ir patikrinti ar pirkdami konkretų produktą ar daiktą iš tiesų sutaupo.

  Mitas numeris vienas yra „viskas Lenkijoje yra pigiau“. Tai netiesa, kai ką galėtume parduoti iš Lietuvos, bet tam tikri daiktai tikrai pigesni. Todėl reikia rinktis atsakingai ypač jei tikslas sutaupyti, o ne permokėti.

  Ir čia yra sprendimas, tam kad neišvargtumėte kelionėje, o nuvykus netektų nusivilti dėl kainų galite viską susitikrinti internete.

  Populiarūs Lenkijos internetiniai apsipirkimo tinklapiai yra Allegro.pl ir Ceneo.pl. Jų be abejo yra daugiau ir apie kitus tinklapius rasite kitus mūsų straipsnius, tačiau šie yra labai draugiški vartotojui ir sudaro galimybes pasitikrinti labai skirtingų produktų kainas viename ir tame pačiame tinklapyje. Ceneo.pl netgi palygina kainas skirtinguose Lenkijos tinklapiuose.

  Tam tikrais atvejais visiškai neapsimoka apsipirkti buičiai – tarkim perkant vieną šampūną ir vieną pakelį makaronų, jų atvežimo kaštai gali viršyti sutaupytą sumą, tačiau perkant nedidelį urmą, galite sutaupyti ženklias sumas.

  Žinoma, pagrindinis dalykas, ką turite daryti apsipirkdamas tai palyginti kainas, tačiau prie kompiuterio tai jums atims kelias minutes, o vykti į Lenkiją ir tikrintis parduotuvėje jau reikės visos dienos. Pateikiu patį paprasčiausią pavyzdį susijusį su buitimi, tai kava:

  Pirkti vieno pakelio neapsimokės, bet perkant 5 jau sutaupoma reikšminga suma. Ir taip yra labai daugelyje produktų kategorijų: buitinė chemija, vaikų prekės, kosmetika. Ir viską galite nusipirkti kelių mygtukų paspaudimu.

  Kiti daiktai, tokie kaip baldai, baldų komplektai, motociklininkų prekės, žvejybos reikmenys gali taupyti šimtais eurų nuo vieno daikto. Tereikia priėmus sprendimą užmesti akį ir į Allegro.pl ar Ceneo.pl, pasitikrinti ar tik ten nėra tam tikras daiktas pigiau. Nežinote kaip ieškoti? Visada galite susisiekti su WePack.lt ir mes jums padėsime palyginti kainą, bei pateiksime produkto atvežimo į Lietuvą kainą.

Bet Lenkijos pardavėjai nesiunčia į Lietuvą!

- jau girdžiu po straipsniu rašančius komentarus.

Taip, daugelis prekių nesiųs į Lietuvą. Ir čia mes turime sprendimą – WePack.lt!

WePack.lt kiekvieną darbo dieną parveža siuntas iš Lenkijos į sandėlį Vilniuje. Siuntų įkainiai priklauso nuo prekės svorio, juos galite rasti čia:

WePack.lt įkainiai ir skaičiuoklė

Kaip naudotis WePack.lt paslaugomis?

  • 1. Prisiregistruokite WePack.lt ir skiltyje sandėlių adresai rasite adresą su Jums priskirtu unikaliu kodu
  • 2. Formuokite užsakymą, bet kuriame Lenkijos internetiniame tinklapyje ir nurodykite WePack.lt adresą Lenkijoje.
  • 3. Mes gausime jūsų siuntą savo WePack.lt sandėlyje Lenkijoje ir išvešime ją į WePack.lt sandėlį Vilniuje
  • 4. Kai siunta atvyks į sandėlį Vilniuje, gausite iš mūsų elektroninį laišką, informuojantį, jog jūsų turtas jau atvyko!
  • 5. Prisijungę galėsite pasirinkti ar apmokėti atvežimą ir atvykti pasiimti prekės, ar apmokėti šią siuntą ir jums ją pristatyti, bei kokiu būdu. Jei perpardavėte prekę - galite pasirinkti, kad ją perpakuotume ir išsiųstume jūsų klientui bei pasinaudoti kitomis mūsų paslaugomis. Taip pat galite sulaukti keletos siuntų ir jas sujungti – tada pristatysime jas jums vienu paketu.
WePack.lt yra lankstūs ir teikia pakavimo, perpakavimo, sandėliavimo, „fulfillment‘o“ bei siuntų pristatymo iš Lenkijos paslaugas. Kreipkitės ir mes padėsime Jums sutaupyti laiką bei pinigus!